Nobo whitebordtavler

Nobo har mer enn 35 års erfaring med å levere innovative produkter, som utgjør en forskjell, for sine forbrukere. Nobo som faktisk er en forkortelse for “Notice Boards”, har fortjent sin markedsledende posisjon innenfor spekteret visuell kommunikasjon. Selskapet er en del av ACCO Brands Corporation, som er en av verdens største leverandører av kontorrekvisita. Nobo leverer produkter til mer enn 80 ulike land og er svært anerkjent i bransjen. Særlig når det kommer til kjerneproduktene White Boards, Notice Boards, staffelier og skjermer.

Modeller – Hva kan Nobo tilby?

Nobo tilyr både magnetiske og ikke magnetiske whiteboards, emaljerte whiteboards, whiteboard i malt stål, samt whiteboards i glass. Alle disse leveres i utgangspunktet med aluminiums rammer.

Alle modeller kan leveres som de mer klassiske vegg monterte tavlene. De kommer også som mobile tavler, da i form av at de er montert på en ramme med hjul. Noe som kan være meget praktisk når man skal flytte fra et møterom til et annet, eller på skoler som ønsker å kunne bruke en tavle i flere klasserom. Enkelte tavler kan også fritt snues rundt og andre kan brettes sammen for å spare plass ved oppbevaring. Det finnes faktisk også et takhengt skinnesystem for tavlene, slik at de lett kan flyttes rundt i rommet. Som Nobo selv sier: «våre produkter en enkle og allsidige, noe som gir forbrukerne muligheten til å bestemme hvor og hvordan de vil bruke dem». Det finnes ingen regler knyttet til bruken av dem, de er laget for å virke på den måten den enkelte behøver i sitt arbeide.

Hvilke størrelser er tilgjengelig?

Her er spekteret stort, og muligheten for å tilnærmet skreddersy sin whiteboard er absolutt til stede. Særlig dersom man går for det vegghengte, fastmonterte alternativer, som tilbyr fleste mål. Her kan man velge et tavlespenn som går fra 280 mm til 3000 mm i bredde og fra 210 mm til 1221 mm i høyde. Mellom disse målene er det et solid utvalg faste mål. For den mobile varianten tilbys det en bredde på henholdsvis 1200 og 1500 mm, og høyde på 900 eller 1200 mm. For glasstavlene tilbys det et spenn i bredden på 300 mm til 1800 mm og i høyden på 300 mm til 1200 mm.

nobo whiteboard

Pris og garanti

Her er variasjonene store, og prisen påvirkes naturligvis av tavletype, størrelse og utforming. De rimeligste og miste tavlene selges for rundt 300 kr, mens de største tavlene ligger på rundt 7000 kr. Dette er selvsagt avhengig av utsalgssted. Nobo mener de leverer kvalitet på sine tavler og tilbyr 25 års garanti på skriveflaten på alle tavler.

Comments are closed.