Whiteboard – glass

Whiteboard tavler kommer i mange varianter, av de moderne og mest trendy variantene finner man de med herdet glass overflate. Med sitt minimalistiske design og med de velkjente whiteboard egenskapene intakt, vekker virkelig denne typen tavle oppsikt i et rom.

Hva kjennetegner whiteboard i glass?
Whiteboard tavlene i glass innehar de samme egenskapene som whiteboard tavler for øvrig. De kan skrives på, og skriften tørkes vekk med svamp. Tavlene er magnetiske og de kan således benytte alt som finnes av magnetiske verktøy, såfremt magneten er ekstra sterk. Disse tavlene krever kraftigere magneter.

Farger – Finnes det ulike farger på glasset?
Ja, det gjør det! Mens de tradisjonelle whiteboard tavlene kun kommer i et lite utvalg av farger, kan man virkelig slå seg løs når man skal sette farge på whiteboard tavler av glass. Det typiske er selvsagt hvit og svart, foruten dem kan man velge mellom rubin rød, sterk oransje, kanarigul, limegrønn, skogsgrønn, isblå, marine blå, lilla, rosa og grå. Dette er farger som går igjen hos en del leverandører, men det kan selvsagt også finnes andre.

Whiteboard glass

Ulike mønstre – Skape en spennende atmosfære
Det finnes en serie innenfor whiteboard i glass, som har mål om å skape en spesiell atmosfære i rommet de henger i. Disse glasstavlene har fått påtrykket et stilig og dekorativt design på platen. De har selvsagt også samme egenskaper som de andre glasstavlene. Når man kan velge mellom bambus, gammelt gjerde av tre, mørkt tre, gress, jungel blader, leopard, steiner, stål, steinmur, vann og tømmerstokk, sier det seg selv at det vil vekke oppsikt. Faktisk tilbyr flere leverandører å spesial lage whiteboard tavlen med akkurat det trykket du som kunde ønsker, enten det er en kombinasjon av ulike elementer eller et pent bilde man kanskje har tatt selv.

Størrelser, modeller og pris
Dette er avhengig av de ulike leverandørene, men de fleste tilbyr et bredt utvalg i størrelse. Alt fra ganske små, som passer best hjemme på kjøleskapet, til virkelig store som egner seg for kontorer, skoler eller informasjonstavler. Som for de fleste andre modeller av whiteboard, så finnes også glass varianten som vegg montert modell, mobil modell med hjul, tavler som kan flippes rundt, og tavler som er takhengt og kan flyttes ved hjelp av et skinnesystem. Glassplatene er vanligvis mellom 4 og 8 mm tykke. Disse tavlene fås i alle prisklasser, fra noen få hundrelapper for de aller minste, til flere tusen kroner for de virkelig store designer modellene. Utvalget er såpass bredt at det burde være mulig for alle kundegrupper å finne en modell og pris som passer dem.

Comments are closed.