Whiteboardkalender

Whiteboardkalenderen er en del av en planleggingskolleksjon fra produsentene av whiteboard. Målet er å gi kundene ferdige maler, for lettere å kunne planlegge og illustrere gjennomføringen av ulike gjøremål.

Layout – Hvilke muligheter finnes?

WhiteboardkalenderDet foreligger en rekke tilgjengelige, ferdige layouts, som kundene kan velge mellom. De vanligste er dagsplanleggere, som kommer i 8, 12 og 24 timers format, samt et eget “to do list” format. Ukeplanleggere som har rubrikker for hver dag gjennom uken, samt ukeplanleggere som viser uker for en gitt tidsperiode, eksempelvis 3 ukers planlegger og 12 ukers planlegger. Videre finnes det også årsplanlegger med rubrikker for hver måned og hver dag, gjennom hele året. Disse kommer i et horisontalt format og et vertikalt format.

Man kan også få kjøpt såkalte prosjekttavler, disse er spesielt utformet for å kunne holde øye med progresjonen i prosjekter og hvordan de utvikler seg over tid. Egne layouts er laget for idretten, og da særlig ballspill. Ferdige formater som viser eksempelvis fotballbanen eller hockeybanen er nyttige når trener og klubb skal diskuterer taktikk og strategier. Rutenett layoutene er ofte brukt av skoler, eller firma som driver med analyse og statistikk. Rutenettet er særlig nyttig til å presentere grafer, diagrammer og tekniske tegninger. Det fine med alle slike planleggere et at de er integrert i selve glasset, slik at man alltid beholder den opprinnelige layouten i bunnen.

Dette er bare en del av det som tilbys på markedet, og de fleste store leverandører tilbyr kundene muligheten for å skreddersy sine egne løsninger. Muligheten til å integrere det enkelte selskaps logo i glasset er selvsagt også til stede.

Størrelser og materialer

Som de fleste andre whiteboard tavler, finner man også her et bredt utvalg av størrelser. Finner man ikke en som passer, er muligheten likevel stor for at man kan få skreddersydd sin løsning. Kalendere og andre planleggingsverktøy leveres på magnetisk, keramisk emaljert whiteboard, eller magnetisk whiteboard av glass. Begge leveres i utgangspunktet med en ramme av aluminium.

Tilleggsutstyr, tilgjengelighet og pris

De finnes mye tilleggsutstyr som kan forbedre bruken av disse planleggingstavlene, tusjer i en rekke farger, svamper og alle tenkelige former for magneter. Det er viktig å huske på at en tavle med glass krever mye kraftigere magneter enn den keramisk emaljerte varianten. Både tavler og magneter selges hos de fleste butikker som selger kontorrekvisita, fotobutikker, samt en rekke nisjebutikker på nett. Prisen varier i forhold til størrelse, materiale og layout. Rimelige planleggingstavler kan anskaffes for den nette sum av 2-300 kr.

Comments are closed.